Dit jaar is het 10 jaar geleden dat een actieve groep vrijwilligers Nieuwlande Rondom startte met het realiseren van het dorpsbos. Een mooi moment om af en toe stil te staan bij WAT en door WIE er in die 10 jaar zoal gerealiseerd is.
De komende tijd zullen we wat mooie herinneringen te delen en in september gaan we dit heuglijke feit vieren met een leuke activiteit in het bos.

Maar eerst even aandacht voor de mensen die het doen. Elke donderdagmiddag al 10 JAAR lang werken er vrijwilligers in het bos om et mooier te maken en te onderhouden. 2 weken geleden werden ze al in het zonnetje gezet met een “taart van de week” maar ook nu willen we beginnen met zeggen dat het huidige dorpsbos er is dankzij deze vrijwilligers. En ook op andere manieren zette mensen zich in voor het bos.

Willen jullie nou deze mannen helpen? Dat kan natuurlijk door ook vrijwilliger te worden, maar ook door vriend van het dorpsbos te worden. Dit kan voor een zelfgekozen bedrag, eenmalig of jaarlijks. Je kan je aanmelden via de website:

https://www.nieuwlanderondom.nl/vriend-worden/